3 Farklı Kumaşla Laptop Kılıfı / Laptop Cover with 3 different fabrics

Merhabalar,

Bu hafta sizinle yine 2 sene önce yapmış olduğum bir laptop kılıfını paylaşmak istiyorum. Farklı kumaşları birbiriyle kullanmayı seviyorum. Bu projede de 3 farklı kumaş kullandım.

Ön yüzü için 2 kumaşı birleştirdim ve birleştirirken de arasına bir pamuk şerit yaptım ve bence geçişin daha yumuşak olmasını sağladı. Astarı içinde sarının yoğunlukla kullanıldığı bu iki kumaşı dengelemek için gri kumaş kullandım.

Umarım size de ilham olur,

Sevgiyle,

Buşra


Hello,

This week, I would like to share with you a laptop cover I made 2 years ago. I like to use different fabrics with each other. I used 3 different fabrics in this project.

I combined the two fabrics for the front and made a cotton strip between them while combining it and I think it made the transition softer. I used gray fabric in the lining to balance these two fabrics where yellow is heavily used.

I hope it will inspire you too,

With love,

Busra

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s