Kumaşla Defter Kaplama / Notebook Covering with Fabric

Merhabalar,

Umarım görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir, artık yeni yaşama şeklimize alıştık desek de eski günlerimizi özlüyoruz. Ama en azında sağlıklı kalmak için, kendimizi korumaya devam 🙂

Bugün sizinle birkaç yıl öncede paylaştığım çok sevdiğim ve çok kolay olan bir değişim projesinden bahsetmek istiyorum; kumaşla defter kaplama. Elimdeki bu siyah defteri biraz renklendirmek için elimdeki çiçekli kumaşlarla kaplamak istedim. Yapmanız gereken şey defterinizden birkaç cm daha büyük bir kumaş.

Ben birazcık da farklılık katmak için elimdeki uygun bir kurdeleyi kullanarak bir detay ekledim. Kapladığım kapağın iç sayfasına da seçtiğim kumaşla uyumlu bir kartondan aynı boyutlarda keserek kumaş fazlalıklarını kapattım.

Umarım size de ilham olur.

Sevgiyle,

Buşra


Hello,

I hope all of you are well. We miss our old days, even though we are used to our new way of living. However, at least to stay healthy, we continue to protect ourselves 🙂

Today, I would like to share with you a makeover project that I shared another one with you a few years ago and which is very easy; notebook cover with fabric. In order to make this black notebook lively, I wanted to cover it with flowery fabrics. What you need to do is a few larger fabric than your notebook.

I added detail using a suitable ribbon in my hand to add a little bit of difference. I closed the excess fabric by cutting the same dimensions from cardboard on the inner page of the cover I covered.

 I hope it will inspire you.

With love,

Busra

Yorum bırakın