Kardan Adam Kanaviçe Örneği / Snowman Cross stitch Pattern

Merhabalar,

Bir süredir kendi köşemde sessizce çalışıyordum. Artık bu sessizlikte yaptığım çalışmaları tek tek paylaşmanın zamanı geldiğini düşündüm ve geri geldim :). Bugün sizinle karlı bir İstanbul akşamında başladığım ve yakın zamanda bitirdiğim tatlış kardan adam kanaviçemi paylaşmak istiyorum.

Kardan Adam Kanaviçe Örneği / Snowman Cross stitch Pattern

Öncelikle ihtiyacımız olanları sıralayalım; bir kasnak, bej rengi etamin kumaşı, 3 renk kanaviçe ipliği ve bir örnek. Örneği ben tabii ki sürekli takip ettiğim Pinterest‘ten buldum. Örneğin asıl sahibine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullandığım renkler ise bordo (Adriana 1572), yeşil (Adriana 1701) ve beyaz (Adriana 1500).

IMG_4265

Umarım hoşunuza gitmiştir. Bakalım bu işleme ileride neye dönüşecek, ben de heyecanla düşünmekteyim :). Sizce ne olsun?

Sevgilerle,

Buşra


IMG_4268

Hi,

I have did something in a silence for a while but I think it’s time to share this after that and I’m back again :). Today, I want to share a snowman cross stitch pattern that I began on a snowy day.

First of all, there are what we need; a hoop, a piece of cross stitch fabric, 3 different color threads and a pattern. I found the pattern from Pinterest. Please click here to reach original one.

Kardan Adam Kanaviçe Örneği / Snowman Cross stitch Pattern

The colors I used are claret red, dark green and white.

I hope you like it. I wonder what it will turn into soon. What do you think?

With love,

Busra

 

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s